JONGEREN MET EEN VERHAAL

Leer met zelfvertrouwen, doelgericht en inspirerend presenteren.

Najaar 2019

Hoewel de data voor de training nog niet bekend is, kan je via het inschrijfformulier je interesse kenbaar maken voor een volgende training. Wij nemen dan contact met je op.

Wil jij je presentatie skills verbeteren? Aarzel niet om je in te schrijven. 

 • Je hebt een ervaring of spoken word die je al langer met een publiek wilt delen.
 • Je wilt je performance, verhaal & presence on stage verbeteren.
 • Je wilt leren om je boodschap helder en vol zelfvertrouwen over te brengen op je publiek.
 • Je bent een inspiratie zijn voor anderen.

In deze training helpen wij je om een meer overtuigende en inspirerende presentatie stijl ontwikkelen. Je leert jouw verhaal met meer gemak te vertellen en jouw verhaal te laten aansluiten bij het publiek. Je leert ontspannen op het podium te staan. Na deze training heb je meer lef om jezelf neer te zetten. Je hebt je grenzen verlegd!

Inhoud van het programma

 • Begeleiding bij het samenstellen van jouw verhaal
 • 4 Masterclasses Presenteren / Storytelling
 • Presenteren van jouw verhaal tijdens een storytelling avond “Jongeren met en verhaal”. 

Je verhaal kan gaan over een persoonlijke ervaring, een toekomst droom etc. De vorm waarop jij je verhaal deelt kies je zelf. Het kan zijn in de vorm van speech, een spoken word of een lied. Jij bent in de lead.

Monique Dekker / trainer

Website

Mensen inspireren en motiveren. Dat is mijn passie. Als meisje van acht stond ik al op het podium gedichten voor te dragen en verhaaltjes te vertellen voor grote groepen. Ik vond het waanzinnig en genoot van die momenten. Naarmate ik ouder werd en bewuster van de mening van anderen werd ik steeds onzekerder. De welbekende vragen zoals ‘wat zullen ze van me denken, vinden ze mijn verhaal interessant, wat als ik iets doms zeg’ en ga zo maar door, zorgden ervoor dat ik steeds onzekerder werd. Het feit dat ik tien jaar lang gepest ben op school leverde zeker geen positieve bijdrage aan deze ontwikkeling. Het werd steeds erger. Niet alleen op het podium maar tijdens mijn carrière ook in vergaderingen en onbekende gezelschappen.

Maar hier ben ik dan, jaren later. Een gepassioneerde ervaringsdeskundige op het gebied van spreken. Gecertificeerd presentatiecoach en een gedreven trainer. Vaak krijg ik de vraag hoe ik dat doe. Van zoveel onzekerheid nu toch zo zelfverzekerd en krachtig staan en spreken voor groepen. Daarop heb ik slechts 1 antwoord: Ontdek de kracht in jezelf en wat je daarmee voor een ander kunt betekenen. Jij kunt iemand inspireren met jouw verhaal. Jij kunt de wereld een stukje mooier maken.

Praktisch

Voor wie?

 • Je bent tussen de 15 en 24 jaar oud.
 • Je wilt je verder presentatie skills ontwikkelen, bent nieuwsgierig en je staat open voor verandering.

Periode

 • Najaar 2019

Kosten

 •  

“Mijn ervaring met de masterclasses waren zeer positief. Ik heb geleerd dat spreken niet alleen op zichzelf staat. Het gaat dieper dan een speech op papier zetten. Verder heb ik geleerd om mijn emoties op een gezonde manier in balans te houden en om op een positieve manier feedback aan anderen te geven .”

Zie jij jezelf al op het podium staan?

Inschrijven