Masterclass Moving Forward 2016

Masterclass met Diana Matroos en Anatol Kuschpeta

Speciaal voor jou spreken Diana Matroos en Anatol Kuschpeta over het ontwikkelen en versterken van jezelf. Er is zoveel dat je naast school nog kan leren. Je krijgt nu de kans om te leren van twee experts in hun vakgebied. Deze avond laat je toch niet aan je voorbij gaan? Een avond waarop je kunt leren van een master!

Inhoud van de Masterclass

Iedereen telt mee! Samen gaan wij vooruit en leggen we een stevige basis voor een goede toekomst! Stichting Students Moving Forward zet zich in voor de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. We gaan in deze masterclass aan de slag om je op weg te helpen in een wereld van ontelbare mogelijkheden en vragen die je jezelf kan stellen. Weten wat je nou eigenlijk wilt, of hoe je vooruit komt, het zijn allemaal vragen die waarschijnlijk door je hoofd gaan. Deze masterclass helpt je te prikkelen en geeft je handvatten om zelf stappen te maken.

De sprekers

Diana Matroos is één van de gezichten van RTL Nieuws en presentator/interviewer voor BNR Nieuwsradio. In deze masterclass deelt zij haar persoonlijk verhaal over opgroeien in een niet makkelijke gezinssituatie. Volgens Diana kan je in dit soort gevallen twee keuzes maken: je kunt slachtoffer worden, ineenkrimpen en kijken naar wat je niet hebt. Je kunt ook sterk zijn en positief door het leven gaan. Dat laatste heeft zij gedaan. In de masterclass leer je wat voor haar gewerkt heeft om haar doelen te bereiken.

Anatol Kuschpeta geeft sinds 1995 hij lezingen, coacht en traint hij mensen, zowel particulier als zakelijk, zowel individueel als in groepsverband. Zijn boodschap is: “word jezelf, blijf jezelf en leer je volledige potentieel te benutten. En bereik jouw gewenste resultaat.”

 

Gershwin Bonevacia spreekt ook!

1

Gershwin, geboren in 1992, is een jonge, ambitieuze en gedreven artiest met een grote hoeveelheid talent. Hij is een poëet, spreker, theatermaker, schrijver en de organisator van “I Speak”, een podium waarin hij andere jongeren een stem geeft om op dichterlijke wijze zichzelf te laten horen. Hier leest u meer over Gershwin.