Masterclass Moving Forward 2017

Programma

Het thema van Minchenu Maduro is ‘Ontwapen de ander, begin bij jezelf’. Zij neemt je in haar verhalen mee naar de gevangenismuren, ze maakt je bewust van figuurlijke tralies en leert je hoe je deze kunt wegkrijgen.

Aan de hand van prachtige verhalen en beelden nemen de drie sprekers je mee naar dat wat hen inspireert. Zij delen hun visie en geven handvatten om het verschil te kunnen maken. Deze masterclass inspireert niet alleen, je krijgt nuttige tips mee die je in jouw praktijk kunt gebruiken. Meld je vandaag nog aan!

Na het volgen van de Masterclass:

– ben je blij dat je deelgenomen hebt aan deze leuke en inspirerende avond.
– ben je bewuster van de manier waarop jij jezelf en jouw omgeving waarneemt.
– heb je praktische tips over hoe je dit beeld van jezelf en je omgeving kunt beïnvloeden.
– ben je uitgedaagd om te omarmen wie je bent en vandaar uit de wereld gemoed te treden.
– heb je nieuwe contacten gelegd.

Sprekers

Minchenu Maduro

Met haar hartveroverende en energieke aanpak heeft Minchenu (pedagoog, trainer en inspirator) zelfs de meest weerbarstige of kritische groepen in beweging gekregen, van tegendraadse jongeren tot door de wol geverfde professionals. Minchenu ontwapent waar de hakken in het zand staan en doet stof opwaaien waar stilstand heerst. Met verhalen uit haar eigen veelbewogen leven als vertrekpunt daagt Minchenu haar luisteraars uit om na te denken over hun eigen rol.

Mystery gastsprekers

Verrassende en onverwachte zaken worden belicht door twee zeer innemende sprekers. Zijn of haar onderwerpen zijn uiteraard een geheim. Een ding is zeker. Het is een ontmoeting die je niet zult vergeten, een ervaring die je niet mag missen en een lading aan kennis die je zal bijblijven.

Dank aan onze sponsoren!