Masterclass Moving Forward
maandag 26 februari 2018

 

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 

Leer de geheimen van beïnvloeden. Krijg de sleutels voor effectieve communicatie in je omgeving. Je leert alles op het gebied van invloed, overtuiging en motivatie. Je oefent met verschillende manieren om echt contact met mensen te maken en goede relaties op te bouwen. Door deze Masterclass word je communicatief nog sterker en flexibeler. Je ontdekt via verschillende technieken hoe je een leider kunt zijn.

De masterclass wordt vanaf 2019 georganiseerd door de deelnemers van Act of Change en dient als afsluiting van het ontwikkelingsprogramma.

TRAINER: ANATOL KUSCHPETA
THEMA: COMMUNICATIE SKILLS

Maandag 26 februari 2018
Tijd: 18:00 – 21:30 uur
Locatie: Open Space Contemporary Art Museum (OSCAM)
CEC, Bijlmerdreef 1289
Bijdrage: 5 euro (wordt besteed aan onze projecten). Wij sluiten de avond af met een gezellige borrel.

 

Ben je tussen 15 – 24 jaar en overweeg je om mee te doen aan het ontwikkelingsprogramma Act of Change? Kom dan vrijblijvend kennismaken op 26 februari. Schrijf je hier onder in en je ontvangt van ons een gratis kaartje voor de Masterclass.

 

 

 

 

OVER DE TRAINER/SPREKER

“Zijn uitzonderlijke naam erfde hij van zijn vader, die afkomstig was uit Oekraïne. Vroeger wilde hij chirurg worden, maar zijn gevoel stuurde hem uiteindelijk het pad op van coaching en training. En dat vakgebied zit hem als een zorgvuldig gesneden maatpak. Zijn drive, geestdrift en sterke wil om dingen te bereiken werken aanstekelijk. Hij durft, dat bewijst hij zijn hele leven al. Hij zei bijvoorbeeld tot drie keer toe zijn baan op, zonder dat er een nieuwe in het verschiet lag. Heeft zekerheden ingeruild voor ervaringen, heeft de wereld bereisd om zo een glimp op te kunnen vangen van de dingen die mensen bezighouden en bewegen. Dat wat hij anderen voorhoudt, brengt hij zelf succesvol in praktijk: volg je hart, doe het!

Anatol houdt van mensen, ongeacht wie ze zijn of wat ze doen. Hij heeft de gave om op alle niveaus diepgaand contact te maken. Kinderen, pubers, captains of industry, ouders, mensen van de straat, het maakt niet uit. Zij vormen samen immers dat wat we noemen ‘het leven’, en juist dat is de kern van zijn hartstocht. Hoewel Anatol een begenadigd mens is, kent hij ook tegenslagen.

De manier waarop hij daarmee omgaat, de mentale kracht, zijn onstuitbare positieve, oplossingsgerichte attitude en zijn bereidheid om van alles en iedereen te leren, zijn opmerkelijk te noemen.

In 1999 richtte hij de University Of Life op, inmiddels omgedoopt tot New Life University. Deze naam drukt beter uit waar hij voor staat, wat hij anderen zo gunt en wat hij ze ook daadwerkelijk weet te geven: a New Life, een Nieuw Leven.

Al jaren coacht en traint hij mensen, zowel particulier als zakelijk, zowel individueel als in groepsverband. Velen heeft hij al op weg geholpen naar een fijner, gelukkiger leven. Mensen met angsten en fobieën, met verdriet, burn-out, ziekte, onrust, ontevredenheid. Ook zakenmensen, die meer willen uit zichzelf willen halen, willen excelleren. Of professionals die klem zitten in hun werk, die als het ware overlopen, die beter willen leren managen en hun tijd beter willen besteden.

Anatol Kuschpeta is International Certificaat Trainer of Neuro Linguistic Programming.

MASTERCLASS 2017

Minchenu Maduro, Sidney Mutueel en Delano van der Kust. Spoken word: Gabrielle Wouter

MASTERCLASS 2016

Met Diana Matroos en Anatol Kuschpeta
Dichter: Gershwin Bonevacia