Je hebt geen cent te makken of het is een dubbeltje op zn kant. Je hebt een laag inkomen, kan je dan nog sparen. Deze video laat stapsgewijs zien hoe jij je inkomsten kan opdelen, zodat op lange termijn verandering komt in jouw situatie!

Jaren geleden was ik aanwezig bij een seminar van de maker van dit filmpje. Het was voor mij echt een eyeopener te ontdekken dat je je inkomsten op deze manier kon verdelen. Sindsdien heb ik verschillende bank- en spaarrekeningen geopend. Voor mij is het continue de uitdaging om de vaste lasten zo laag mogelijk te houden. 

 

Praat mee

Vind jij dat je met een laag inkomen nog kunt sparen? Heb jij in zo een situatie gezeten en is het jouw gelukt? Praat mee!

 

Wie ben je, waar ben je goed in, wat vind je belangrijk en hoe bereiken je jouw doelen? Hoe kom je tot een antwoord op deze vragen? Door te beginnen met zelfreflectie en te investeren in zelfontwikkeling. Starten, onderzoeken, in actie komen en niet meer stoppen. In deze “Praat mee” delen wij filmpjes en persoonlijke ervaringen als inspiratie. Wij lezen graag je mening. Praat mee! 

 

 

 

Wil je niks missen van Students Moving Forward? Like ons dan op Facebook!