Lord help me!” is een van de zinnen die door mijn hoofd gaan wanneer ze een woede uitbarsting heeft. Alle dingen die normaal zo logisch lijken tussen mijn Roosje en ik, lijken dan zo ver weg. Kan jij je voorstellen? Mijn zoet, lief en wijs meisje zo ver weg? Na één van de eerste uitbarstingen belde ik mijn zus voor “the mental support”. Ik voelde mij zo machteloos en was naarstig op zoek naar “de oplossing”. De eerste keer dat ik belde kreeg ik als feedback om te gaan onderzoeken hoe het stond met de 3R’en in mijn gedrag richting Rosalie. De 3R’en: Rust, Reinheid en Regelmaat. Door deze vraag die Eurdice stelde, was ik genoodzaakt om het filmpje voor de tantrum van Rosalie terug te spoelen.

Praat mee

Wat denk jij? Neem je de tijd om jezelf vragen te stellen? Geloof jij in de meerwaarde van een coach die je helpt bij reflecteren?

 

Wie ben je, waar ben je goed in, wat vind je belangrijk en hoe bereiken je jouw doelen? Hoe kom je tot een antwoord op deze vragen? Door te beginnen met zelfreflectie en te investeren in zelfontwikkeling. Starten, onderzoeken, in actie komen en niet meer stoppen. In deze “Praat mee” delen wij filmpjes en persoonlijke ervaringen als inspiratie. Wij lezen graag je mening. Praat mee! 

 

 

 

Wil je niks missen van Students Moving Forward? Like ons dan op Facebook!