Shaina Twain vertelt in een documentaire over een gebrek aan zelfvertrouwen. Ze stond op dat moment aan de vooravond van een comeback in Caesar Palace in Las Vegas.

Shania Twain een van de beste verkopende country zangeressen in Amerika, die vertelt dat ze niet kan optreden door een gebrek aan zelfvertrouwen. Door een aantal heftige gebeurtenissen in haar leven is haar zelfvertrouwen uiteindelijk gedaald naar bijna nul. Ze gaat in de documentaire in gesprek met anderen, op zoek naar een bemoediging en inspiratie.

We weten allemaal dat ons leven niet in een rechte lijn loopt. Emoties (verdriet, blijdschap, teleurstelling etc.) wisselen elkaar af of komen soms tegelijkertijd voor. Ze hebben allemaal invloed op ons zelfvertrouwen.

Praat mee

Waarmee heeft zelfvertrouwen voor jou te maken? Wat heb jij gedaan om jouw zelfvertrouwen te beïnvloeden?

 

Wie ben je, waar ben je goed in, wat vind je belangrijk en hoe bereiken je jouw doelen? Hoe kom je tot een antwoord op deze vragen? Door te beginnen met zelfreflectie en te investeren in zelfontwikkeling. Starten, onderzoeken, in actie komen en niet meer stoppen. In deze “Praat mee” delen wij filmpjes en persoonlijke ervaringen als inspiratie. Wij lezen graag je mening. Praat mee! 

 

 

 

Wil je niks missen van Students Moving Forward? Like ons dan op Facebook!