De nieuwe data voor Act of Change 2021 volgt!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Op zoek naar een goed boek voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Je vindt hier inspiratie!
Bij een aankoop via de knop “Jouw boek vinden” of een van de “top 10” sponsor je direct Students Moving Forward, zonder dat je er iets van merkt!

Dylan Leonora’s  top 10 favoriete boeken

Bestuurslid bij PerspectieF, ChristenUnie-jongeren

Think & Grow Rich

Het originele boek met uitleg en hedendaagse voorbeelden

Het bestverkopende boek uit de geschiedenis is nu voorzien van aantekeningen en hedendaagse voorbeelden, die aantonen dat Napoleon Hill’s filosofie voor persoonlijk succes vandaag nog steeds van toepassing is en dat geslaagde mensen zich er nog steeds door laten leiden.

Napoleon Hill’s klassieker ‘Think & Grow Rich’ is wereldwijd meer dan 100 miljoen keer verkocht. Naar verluidt heeft dit boek meer miljonairs gecreëerd en is het een grotere bron van inspiratie dan elk ander boek uit de geschiedenis. Napoleon Hill heeft dertig jaar lang samengewerkt met de meest creatieve en succesvolle ondernemers, uitvinders, zakenmannen, industriëlen en politiek leiders van Amerika. Hij heeft uit de eerste hand vernomen waarom zij slaagden, terwijl anderen mislukten.

Meer dan vijfhonderd van de beroemdste selfmade multimiljonairs onthulden persoonlijk aan Hill welke geheimen zij hebben gebruikt om zich aan de armoede te ontworstelen en hun eigen succes te bewerkstelligen.

‘Think & Grow Rich: Nederlandse editie voor de 21e eeuw’ bevat de volledige tekst van de originele editie, inclusief alle verhalen van Napoleon Hill. In elk hoofdstuk zijn hedendaagse voorbeelden en commentaren opgenomen. Deze moderne parallellen tonen duidelijk aan, dat de uitgangspunten van Hill ook vandaag nog gelden en dat mensen die geslaagd zijn zich er nog steeds door laten leiden. Het is meer dan een zelfhulpboek; het biedt een complete filosofie voor persoonlijk succes. Het leert u methoden om zelfvertrouwen aan te kweken en voorziet u van een gedetailleerde plattegrond om succes te bereiken.

‘Think & Grow Rich: Nederlandse editie voor de 21e eeuw’ is een boek dat niet alleen zal veranderen wat u denkt – het verandert de manier waarop u denkt.

Napoleon Hill | 2010

De Lean startup

Hoe voortdurend innoveren tot een succesvolle business leidt

Het idee van de Lean Startup is uitgegroeid tot een wereldwijde beweging. Ondernemers en bedrijven ontwikkelen en lanceren er op succesvolle wijze nieuwe producten mee. De aanpak, waarin het Lean-denken wordt toegepast op het proces van innovatie, maakt het mogelijk de juiste dingen te meten, het product aan te passen en opnieuw te testen. Resultaat: je zult minder tijd en geld verspillen.

In dit boek leest u alles over de principes en technieken van de Lean Startup. De methode is ontworpen om u te leren hoe u een startup opbouwt. Het biedt daarnaast manieren om een bedrijf met de grootst mogelijke snelheid op te schalen en te laten groeien.

Eric Ries, bestsellerauteur en ondernemer, heeft diverse startups opgericht en geadviseerd. Zijn Lean Startup-methodiek verovert de wereld en wordt gezien als de nieuwe innovatiefilosofie.

‘Heel soms verschijnt een boek dat ons totaal anders laat denken over innovatie en ondernemerschap… ‘De Lean Startup’ is zo’n boek.’ – Financial Times

Eric Ries | 2013

50 Verdienmodellen

Meer zichtbaarheid, meer impact, meer omzet

Het idee van de Lean Startup is uitgegroeid tot een wereldwijde beweging. Ondernemers en bedrijven ontwikkelen en lanceren er op succesvolle wijze nieuwe producten mee. De aanpak, waarin het Lean-denken wordt toegepast op het proces van innovatie, maakt het mogelijk de juiste dingen te meten, het product aan te passen en opnieuw te testen. Resultaat: je zult minder tijd en geld verspillen.

In dit boek leest u alles over de principes en technieken van de Lean Startup. De methode is ontworpen om u te leren hoe u een startup opbouwt. Het biedt daarnaast manieren om een bedrijf met de grootst mogelijke snelheid op te schalen en te laten groeien.

Wilt u continue geldstromen, geld voor opleidingen en investeringen, maar daarnaast ook tijd en geld voor goede doelen én om die droomreis te maken? Het begint allemaal met de zichtbaarheid en impact van uw bedrijf. Dit boek laat zien hoe u op een slimme manier uw bedrijf inricht met de juiste online/offline verdienmodellen.

Keuzes maken met de goede afwegingen waarbij niet alleen omzet van belang is, maar ook de tijd en energie die u in het model kunt of wilt stoppen. In dit boek vindt u een overzicht van 50 praktische verdienmodellen.

Of u nu een offline of online verdienmodel kiest, de nodige impact bereikt u met online zichtbaarheid. De klant moet u en uw bedrijf eerst leren kennen en vertrouwen voordat u omzet scoort. Zichtbaar zijn kan tegenwoordig heel makkelijk met online tools en social media. Leer daarom van de slimme systemen om gericht en doeltreffend te communiceren naar uw ideale doelgroep.

Jeanet Bathoorn, Petra Iuliano | 2016

Rich Dad Poor Dad

What the Rich Teach Their Kids About Money –That the Poor and Middle Class Do Not

Personal finance auteur Robert Kyosaki ontwikkelde zijn unieke economisch perspectief vanuit twee verschillende invloeden…. zijn twee vaders. In dit boek legt Kiyosaki’s zijn filosofie zijn relatie met geld uit.

Robert Kiyosaki | 2011

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Vertaling van The 7 Habits of Highly Effective People

‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ behoeft nauwelijks nog introductie; het vormt al jarenlang en wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen.

Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt. Hij leert ons hoe we de kwaliteit van ons werkende leven, privé-leven en gezinsleven kunnen verbeteren. Zijn inzichten hebben duizenden mensen in staat gesteld meer plezier en zin te ervaren in hun omgang met anderen; dit heeft het werk in duizenden organisaties en bedrijven prettiger en effectiever gemaakt.

Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt steeds weer nieuwe generaties aan te spreken.

Stephen Covey | 2010

How to Win Friends and Influence People

This is the most famous confidence-boosting book ever published; with sales of over 16 million copies worldwide Millions of people around the world have improved their lives based on the teachings of Dale Carnegie. In How to Win Friends and Influence People, he offers practical advice and techniques, in his exuberant and conversational style, for how to get out of a mental rut and make life more rewarding. His advice has stood the test of time and will teach you how to make friends quickly and easily; increase your popularity; persuade people to follow your way of thinking; enable you to win new clients and customers; become a better speaker; and boost enthusiasm among your colleagues.

This classic book will turn your relationships around and improve your interactions with everyone in your life. Dale Carnegie, known as ‘the arch-priest of the art of making friends’, pioneered the development of personal business skills, self-confidence and motivational techniques. His books – most notably How to Win Friends and Influence People – have sold tens of millions worldwide and, even in today’s changing climate, they remain as popular as ever.

Dale Carnegie | 2010

Flow en de kunst van het zakendoen

Zeven vitale inzichten voor verkopers, ondernemers en managers

FLOW kan kortweg omschreven worden als: ‘de optimale staat van ervaring’. Dit houdt in dat hij die in FLOW is, zich gelukkig voelt. Mihaly Csikzentmihalyi, de naamgever aan het begrip, definieert FLOW zelfs als ‘de ervaring van het geluk dat in elk van ons impliciet aanwezig is.’

En wanneer is een mens gelukkig?

Als hij kan zijn wie hij echt is met andere woorden als hij zijn potentieel ten volle kan ontplooien. De mens in FLOW leeft vanuit zijn potentieel in plaats van uit patronen vanuit zijn verleden. De mens in FLOW is spontaan creatief. De vraag is hoe we de FLOW-staat bereiken en behouden en kan dat ook in het zakendoen of bij het verkopen? Het boek dat u nu vasthoudt gaat juist hierover. Het is een gids voor wie een doorbraak wil richting zijn (nog) niet gebruikte potentieel. De wetten van FLOW zijn namelijk identiek aan de wetten van het menselijk potentieel.

Alleen wie voluit leeft kan weten wat FLOW daadwerkelijk is. Kleine kinderen zijn meestal in FLOW. FLOW is dus onze natuurlijke staat. Waar ging het dan mis en hoe herstel je dat? Wat zijn de onderdrukkers van FLOW en hoe kom je daar weer vanaf? FLOW en de kunst van het zakendoen is een gids op die weg.

Jan Bommerez | 2015

The Personal MBA

A World-Class Business Education in a Single Volume

From the basics of products, sales & marketing and finance to the nuances of human psychology, teamwork and creating systems, this book distils what you need to know to take on the MBA graduates and win. It teaches simple mental models for every subject that’s key to commercial success.

Josh Kaufman | 2012

De kracht van echte mannen

Over relaties, seksualiteit en liefde

David Deida is auteur van een handvol succesvolle boeken over persoonlijke groei en intieme relaties. Zijn toptitel is ‘De kracht van echte mannen: gids voor de omgang met vrouwen, werk en seksualiteit’. Hierin wijst hij de moderne man de weg naar een daadkrachtig, waarachtig en vrij leven. Deida stelt dat de trend naar seksuele gelijkheid een belangrijke oorzaak is van het ontbreken van geluk in relaties. Het heeft namelijk niet alleen geleid tot economische en sociale gelijkheid, maar ook tot seksuele neutraliteit. Nu de gelijkheid tussen de seksen een feit is, zegt Deida, wordt het tijd om onze mannelijke of vrouwelijke kern weer in ere te herstellen. En daarmee het vuur van de seksuele hartstocht opnieuw aan te wakkeren!

David Deida | 2019

De rijkste man van Babylon

Zeven eeuwige regels voor welvaart en welzijn

De invloed van Mesopotamië kan niet worden overschat. Grandeur en handelsgeest brachten het land tot duurzame welvaart waar iedereen door hard werken tot zijn recht kon komen.

George Clason beschrijft de werkwijze die hen zon grote en langdurige periode van vrede en rijkdom heeft geschonken. Zoals wij de wet van de zwaartekracht toepassen, gebruikten de Babyloniërs economische wetten die waren gebaseerd op eerlijkheid, handigheid en werklust.

In tien spannende verhalen wordt je geestig en relaxed meegesleept in de dynamiek van het succesvolle Babylonië die gebaseerd was op Zeven gouden regels voor welvaart en welzijn.

Dit boek is ontelbare malen herdrukt in vele talen. De lezer die er geen enkele wijze raad in heeft gevonden, heeft zich nooit gemeld en de garantie niet goed, geld terug is nog steeds van kracht.

George Clason | 2015

Training
Coaching
Netwerken