Act of Change 2021: 5 Mei tot en met 8 Mei

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Deelnemer K. vertelt

Het is inmiddels al een tijdje geleden dat we in Limmen waren, maar toch wil ik even de tijd nemen om jou en Eurdice hartelijk te bedanken.

De vier dagen in Limmen waren echt alsof de pauzeknop op het dagelijks leven even was in gedrukt. Ik heb amper op mijn telefoon gekeken, amper gedacht aan alle verplichtingen, amper gedacht aan oordelende ogen van een ander en amper gedacht aan eigen gewoontes die er, weet ik nu, niet toe doen. Die vier dagen dacht ik voor het eerst in lange tijd weer alleen aan mijn eigen plezier. Voor mij een geheel nieuwe mindset die ik ,om eerlijk te zijn, niet verloren heb.

Dat blijkt uit het feit dat school weer is begonnen en ik heb door dat gelijk weer druk is, maar toch lukt alles zonder het gevoel te hebben dat ik bijna onderga aan de stress. Gewoon van mindstate naar mindstate naar de eindstreep.

Toen me op de vierde dag werd gevraagd wat ik van de cursus had geleerd wist geen direct antwoord. Ik wist niet wat ik eigenlijk had geleerd.

Nu zou ik zeggen dat ik me voldaan voel, ik heb het gevoel dat alles goed is ook al is er wellicht nog werk aan de winkel. Ik voel me zelfverzekerd, ben vrolijk, lach veel, ben energiek in m’n rust, ben tevreden en over het algemeen gelukkig. Echt. Ik denk dat het vooral komt omdat ik tot mezelf ben gekomen en weet wat ik wil gaan doen en mijn eigen weg durf te gaan.

Ik weet dat deze hele tekst heel zweverig klinkt, haha, maar ik ben oprecht blij en dat komt door… jullie. Ik heb een hele grote stap genomen in de richting van mijn juiste toekomst en dat allemaal in vier dagen.

I’m moving forward. ?

Dus dankjulliewel, voor deze ervaring.

Tot ziens en ga zo door!

Groetjes,

K.

Training
Coaching
Netwerken