Doneren

Wat Students Moving Forward bedrijven te bieden heeft:

Je kan helpen bij het oplossen van een maatschappelijk vraagstuk. Een vraagstuk waarin jongeren het moeilijk vinden aansluiting te vinden op de arbeidsmarkt, waarin jongeren het ingewikkeld vinden om die vaardigheden aan te boren die noodzakelijk zijn voor persoonlijk succes, een probleem waarin er potentieel voor de arbeidsmarkt verloren gaat omdat deze mensen niet de juiste wegen weten te bewandelen. Met liefde en passie ontwikkelen wij steeds nieuwe trainingen, groot en klein, die handvatten voor persoonlijk en zakelijk succes bieden. Uiteindelijk doet iedereen het zelf.

Ben je geïnteresseerd, wil je met jouw bedrijf meedoen? Dan praten we graag over het vormgeven van een partnerschap dat bij jou en ons past!

Succesverhalen

Ngangitie

Mijn naam is Ngangitie (Nangiti). Ik ben een 23 jarige young professional en ik kom uit Amsterdam. Ik hecht veel waarde aan de Afro-Nederlandse gemeenschap, inclusie,

Lees verder »

Bent u geïnteresseerd om met uw bedrijf samen te werken? Dan praten we graag over het vormgeven van een partnerschap dat bij u en ons past!

Ook interessant voor organisaties

Ook interessant voor studenten

Blijf op de hoogte van aankomende events en ontvang onze gratis brochure!

Blijf op de hoogte van aankomende events en ontvang onze gratis brochure!