Skip to content

Doneren

"TOGETHER ….WE GAIN KNOWLEDGE, WORK ON SKILLS AND GROW CONFIDENCE."

Met uw steun aan Students Moving Forward, draagt u eraan bij dat een jongere zich ontplooit tot een evenwichtige volwassene. Uw bijdrage maakt mogelijk dat jongeren skills ontwikkelen en die steun krijgen die zij nodig hebben om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. 

“TOGETHER ….WE GAIN KNOWLEDGE, WORK ON SKILLS AND GROW CONFIDENCE.” is ons motto bij Students Moving Forward. De ervaring leert dat iedere betrokkene, deelnemer, vrijwilliger of professional bij onze onze trainingen groei ervaart.

Investeren in persoonlijk en professioneel succes van jongeren is een investering de toekomst van onze samenleving.

Je kunt al bijdragen vanaf € 10, maar meer of minder mag ook. Vaker kan ook. Ook de fooi kan je naar ieder gewenst bedrag aanpassen.

Zelf overmaken

Wilt of kunt u geen gebruik maken van iDeal? Dan kunt u een donatie overmaken op IBAN NL80 INGB 0005 1651 88 t.n.v. Stichting Students Moving Forward, Amsterdam

Managementboek.nl

Ook door uw aanschaf van een boek bij www.managementboek.nl, kunt u aan Students Moving Forward geven.

Via SponsorKliks en Managementboek geeft u zonder dat het u extra kost.

SponsorKliks 

Doe uw online bestelling via SponsorKliks en Students Moving Forward ontvangt een percentage. Uw aanschafbedrag blijft ongewijzigd.

Students Moving Forward is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit houdt in dat je donatie aan ons is vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Hier lees je meer hierover.

Wat Students Moving Forward bedrijven te bieden heeft:​​

U kunt helpen bij het oplossen van een maatschappelijk probleem. Een probleem waarin jongeren het moeilijk vinden aansluiting te vinden op de arbeidsmarkt, waarin jongeren het ingewikkeld vinden om die vaardigheden aan te boren die noodzakelijk zijn voor persoonlijk succes en een probleem waarin er potentieel verloren gaat voor de arbeidsmarkt omdat deze mensen niet de juiste wegen weten te bewandelen. Met liefde en passie ontwikkelen wij steeds nieuwe trainingen, groot en klein die handvatten voor persoonlijk en zakelijk succes bieden. Uiteindelijk doet iedereen het zelf.

Onze Social Handprint​

De Social Handprint is een instrument van MAEX waarmee de maatschappelijke impact van initiatieven en sociale ondernemingen op een visuele manier inzichtelijk wordt gemaakt.

De Social Handprint is gebaseerd op de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Met behulp van de Social Handprint kan men in één oogopslag zien aan welke SDG’s Student Moving Forward bijdraagt. Daarnaast laat de Social Handprint per SDG zien met welke activiteiten en in welke mate een initiatief of sociale onderneming bijdraagt aan de desbetreffende SDG’s.

Sustainable Development Goals (SDG’s) waar wij voor staan:

  • SDG 10. Ongelijkheid verminderen
  • SDG 8. Waardig werk en economische groei
  • SDG 5. Gendergelijkheid

Bent u geïnteresseerd om met uw bedrijf mee te doen? Dan praten we graag over het vormgeven van een partnerschap dat bij u en ons past!

error: Content is protected !!