Ik ben 19 jaar en studente International Creative Business. Daarnaast werk ik in de marketing en houd ik ervan om bezig te zijn met verschillende sporten. Ik omschrijf mezelf verder als een creatief, betrouwbaar en gemotiveerd persoon. In het dagelijks leven vind ik het belangrijk om nieuwe kansen aan te pakken en om beste uit mezelf en mijn naasten te halen.

Ik heb besloten om mee te doen met Act of Change omdat ik het in de loop der jaren steeds interessanter vond om me te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Zo wilde ik mezelf bij dit programma beter leren kennen en mijn zelfvertrouwen vergroten.

Dit ontwikkelingsprogramma was voor mij verrijkend en leerzaam. Door de verschillende activiteiten tijdens dit programma heb ik geleerd om dieper in te gaan op de dingen die ik belangrijk vind en wie ik ben als persoon.

Act of Change heeft mij gestimuleerd om meer te genieten van het proces naar een bepaald doel toe en om mezelf niet te laten beperken door ‘wat als’ gedachten.

Zo heb ik recentelijk mijn voorgaande werk, waar ik met veel plezier heb gewerkt, opgezegd. Ik ben nu toe aan een nieuwe uitdaging en stap in mijn leven en ga verder als zelfstandige in de marketing en communicatie. Dit is een grote stap voor mij maar ik heb er erg veel zin in.

Ik probeer me verder te ontwikkelen door elk behaald doel (ookal is het een klein doel) te vieren en door trots op mezelf te zijn. Soms komen er tegenslagen op je pad, maar dit hoort bij het leven. Het allerbelangrijkste is om positief te blijven en door gewoon weer door te gaan!

Blijf op de hoogte van aankomende events en ontvang onze gratis brochure!

Blijf op de hoogte van aankomende events en ontvang onze gratis brochure!