Linette

Mijn naam is Linette en ik ben een 25-jarige rechten studente uit Amsterdam. Naast studeren houd ik mij op verschillende gebieden bezig rond het ondernemerschap. Ik doe eigenlijk van alles en heb nog geen concreet doel. Wie ben IK?, Wat kan Ik? en Wat wil IK? dat zijn vragen waar ik soms moeilijk antwoord op kan geven. Tijdens Act of Change heb ik eindelijk antwoorden op mijn vragen gekregen. De zoektocht naar de ware IK is dan ook tijdens het ontwikkelingsprogramma begonnen.

Ik besloot mee te doen met Act of Change, omdat ik heel grof gezegd mezelf verloren was. (Besef moment). De coronacrisis werd net de wereld in geleid en mijn leven begon er heel anders uit te zien dan ik gewend was. Ik was opeens 90% van mijn tijd thuis aan het studeren of aan het werk. Doordat ik zoveel thuis was, had ik andere hobby’s erbij gekregen. Ik keek veel documentaires over “the world construction” en besefte mij eigenlijk dat de wereld heel iets moois is, maar het zeker ook een duistere kant kent. Ik kreeg steeds meer informatie tot mijn beschikking en ik merkte dat ik dingen moeilijk kon verwerken.

Het was een duistere periode voor mij en besefte dat ik behoefte had om te praten. Ik was mezelf kwijt, ik had veel verdriet en ik wist mijn doelen niet meer op een rijtje te zetten. Gelukkig ben ik best sociaal ingesteld en legde contact met mijn buurmeisje. Die mij de Act of Change had aangeraden.

Ik deed mee aan Act of Change met de gedachten dat ik wilde werken aan mijn zelfvertrouwen. Al heel gauw merkte ik tijdens het ontwikkelingsprogramma dat ik daar zat voor een heel ander doel. Ik was op zoek naar MEZELF. Tijdens het ontwikkelingsprogramma hebben we gebruik gemaakt van verschillende theorieën en oefeningen. Zo heb ik geleerd om “het stuur in eigen handen te nemen” en “dat ik de leider ben van negatieve gedachtes”. Aan de hand van de verschillende oefeningen en verschillende gesprekken die ik had gevoerd had ik weer MEZELF gevonden.

Act of Change heeft mij gestimuleerd om mijn studie weer op te pakken. Het ontwikkelingsprogramma heeft mij tot nieuwe inzichten gebracht en heeft er voor gezorgd dat ik mezelf weer heb gevonden. Ik was te gefocust op mijn doelen, maar na Act of Change geniet ik van elk moment en ben ik elke dag blij met de kleine stapjes die ik maak om uit eindelijk de beste versie van Mezelf te worden.

Blijf op de hoogte van aankomende events en ontvang onze gratis brochure!

Blijf op de hoogte van aankomende events en ontvang onze gratis brochure!