NTI NLP helpt Act of Change onvergetelijk te maken

Sarafina (26 jaar): “Ik wil het team van NTI NLP hartelijk danken voor de service tijdens het verblijf. De logistiek, het eten, de sfeervolle kamers, allemaal voortreffelijk geregeld!” Op de laatste dag van de training in Limmen waren dit de woorden van Sarafina. Wat volgde was een bevestiging van alle aanwezigen. 

Van 5 tot en met 8 mei beleefden 20 studenten en young professionals een onvergetelijke tijd bij NTI NLP in Limmen. NTI NLP is vanaf de eerste Act of Change (2015) een van de partners die ons financieel steunen en zorgen voor een compleet verzorgd verblijf tijdens de vierdaagse training NLP voor jongeren. In deze training leren de studenten en young professionals van ervaren NLP trainers, nieuwe skills die hen helpen om het stuur van het eigen leven en succes in eigen handen te nemen om hun doelen te halen.

Een grote dank aan Bouke en Dorien voor hun bijdrage aan onze missie. Alle medewerkers van NTI NLP bedankt voor het fijn en comfortabel verblijf. Jullie betrokkenheid helpt Act of Change tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Geïnspireerd geraakt door de betrokkenheid van NTI NLP? Stuur dan een berichtje naar Rachel, of bel haar op 0612289962.


Ik wil helpen!

Blijf op de hoogte van aankomende events en ontvang onze gratis brochure!

Blijf op de hoogte van aankomende events en ontvang onze gratis brochure!