Skip to content

Ons aanbod

Speciaal ontwikkeld voor studenten en young professionals

Act of Change

Trainings- & coachingsprogramma voor studenten en young professionals vanaf 18 tot en met 27 jaar die het stuur van het eigen leven en succes in eigen handen willen nemen. Hoe haal je jouw doelen en maak je jouw dromen waar?

BIMS Tea & Talk

BIMS Tea & Talk is een plek waar je kunt praten met andere jonge mensen. Je praat over hoe het met je gaat of datgene dat je dwarszit. Je steunt elkaar en bespreekt de stappen die je wilt nemen. 

Jongerencoachproject

Een jongerencoach begeleid een brugklasser gedurende een schooljaar op het gebied van sociale vaardigheden en de algehele ontwikkeling op school. Jongerencoaches zijn studenten en young professionals uit Amsterdam Zuidoost.

Jongeren met een verhaal

Een inspiratie avond door en met Act of Change deelnemers. Zij krijgen een platform om verhalen te delen en je te inspireren.

Masterclass Moving Forward

Een inspiratie avond met rolmodellen. In een afwisselend avondprogramma delen zij tips & tricks voor persoonlijke en professionele groei.

inspiratie

Geef
Geniet
Droom

Diana: "Mijn leven draait om mensen en speelt zich af op podia. Van de verhalen van anderen – hun drijfveren, hun lessen en hun kracht – krijg ik nooit genoeg."

error: Content is protected !!