Onze droom voor Amsterdam Zuidoost

Uitnodiging Act of Change x AvA

Van 2 tot en met 5 mei hebben wij weer fantastische en leerzame dagen met 20 studenten (en young professionals) beleefd in ons programma Act of Change.

Op de derde dag van Act of Change hebben studenten kennis opgedaan over het stuur in eigen handen nemen, het verlaten van je comfortzone, de werking van overtuigingen, communicatieprocessen etc. De studenten zijn hun tijdens de uitvoering van oefeningen hun aandachtspunten tegen gekomen en hebben nieuwe handelingsalternatieven ontdekt en successen opgedaan. Met deze hoge dosis aan positieve energie en ja stand is de invulling van het natraject aan de studenten geïntroduceerd.

Iedereen heeft het talent om iets goeds te doen voor zijn buurt, wijk of stad. Giving Back! Wij zijn hierdoor ambassadeurs van de stad, toekomstige leiders die het stuur in eigen handen nemen. Door middel van een praktische opdracht (challenge) gaan wij daarnaast samen aan de slag met het doorbreken van patronen en het toepassen van de nieuwe inzichten die wij tijdens de vierdaagse verkregen hebben. 

Om tot een challenge te komen zijn de studenten gevraagd om hun dromen voor het stadsdeel te delen. De geformuleerde dromen van de deelnemers kunnen direct gekoppeld worden aan drie van de vijf ambities uit het Masterplan. Wat een kennis, talenten en potentie hebben wij in huis.

De studenten en young professionals zullen daadwerkelijk ook een bijdrage leveren aan het realiseren van één van de dromen. Bent u benieuwd naar hun gemaakte keuze?

Wij nodigen u van harte uit om deelgenoot van de dromen van de studenten en young professionals te worden. Op zaterdag 18-6-2022 van 14:15 uur – 15:30 uur zullen zij deze aan u presenteren en krijgt u de ruimte om feedback met hen te delen. 

14:15- 14:30 Inloop

14:30 – 15:30 Presentaties 

Om de droom te realiseren is een samenwerking met organisaties in Zuidoost wenselijk. Zij geloven erin dat zij het stadsdeel samen een stukje mooier kunnen maken. Hier wilt u toch een onderdeel van zijn? De studenten en young professionals zouden het enorm waarderen wanneer u aanwezig bent.

Locatie

Weekend College op MBO College Zuidoost

Fraijlemaborg 13

Wil je erbij zijn? Wil je de studenten en young professionals steunen in het realiseren van hun droom? Dat kan! Stuur een app naar Rachel (0612289962) of mail naar info@smff.nl

Blijf op de hoogte van aankomende events en ontvang onze gratis brochure!

Blijf op de hoogte van aankomende events en ontvang onze gratis brochure!