Act of Change 2021: 5 Mei tot en met 8 Mei

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over ons

Kick-off Act of Change (internet)-95 © Les Adu 2019

Students Moving Forward

Volwaardig meedoen in de maatschappij is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Studenten en young professionals die zijn opgegroeid in een omgeving met een sociale, financiële of culturele achterstand, worden regelmatig geconfronteerd met een beperkt netwerk of een gebrek aan aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Student Moving Forward (SMF) werkt studenten en young professionals aan bewustwording van belemmerende gedragspatronen en het aanleren van soft skills. Deze bieden de handvatten die studenten en young professionals nodig hebben om vanuit zelfvertrouwen doelen in werk, studie en privé te ontdekken én te behalen. Zo brengen wij hen een stap dichter bij zichzelf en een stap verder in actieve participatie in de samenleving.

Door middel van training en coaching helpen wij jongeren om tot gedragsverandering te komen. Wij bieden een unieke, samenhangende en gebalanceerde combinatie van kwaliteitstrainingen ten behoeve van competentieontwikkeling, onder ander door middel van neuro linguïstisch programmeren. Ons doel is de kandidaten bewust te maken van de noodzaak van de 21st century skills en hoe zij daaraan kunnen werken. Samen zijn “vertrouwen en creëren” de basis van onze community waarin persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

Students Moving Forward is in het bezit van de ANBI-status. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Via deze link delen wij de gegevens die betrekking hebben op de ANBI-vereisten.

 

“The NLP Jongerentraining ‘Act of Change’ 
has prepared a platform for hidden treasures within Amsterdam Zuidoost.” ~ Caroline

  • WAT WIJ DOEN
  • HOE HET BEGON
  • HET BESTUUR

Wat wij doen

Students Moving Forward verzorgt trainingen en coaching aan jonge vrouwen en mannen van 15 tot en met 27 jaar. Door middel van verschillende programma’s staan wij heb bij in het bewust worden van en ontwikkelen van persoonlijke kracht en effectiviteit.

Rachel & Eurdice Snip

Vanuit de persoonlijke overtuiging dat de achtergrond van een kind, het opleidingsniveau van de ouders of de financiële middelen van het gezin geen belemmering mogen vormen voor jongeren om zich te ontplooien tot evenwichtige volwassenen, heb ik in 2009 Stichting Students Moving Forward opgericht. Samen met mijn zus Eurdice geven wij vanaf het begin vorm aan de stichting door het bedenken van de plannen, het stellen van de doelen, het aangaan van partnerschappen, het schrijven van de projectplannen en het werven van donaties.

Dankbaar zijn wij dat er bedrijven, stichtingen en personen zijn die ons door de jaren heen praktisch en financieel ondersteunt hebben.

Rachel: “Mijn hart gaat sneller kloppen als het gaat om het toekomstperspectief van een jongere. Voldoening haal ik uit het leveren van een bijdrage aan het vergroten van de draagkracht van jonge mensen en het stapsgewijs realiseren van vooruitgang in hun ontwikkeling. De afgelopen jaren heb ik vanaf de eerste dag van de vierdaagse training genoten van de groei die wij bij de jongeren waarnemen en de succesverhalen die zij met ons delen”.

Bestuur

Het bestuur van Stichting Students Moving Forward bestaat uit 3 leden. Het bestuur ontvangt alleen een vergoeding voor eventueel gemaakte onkosten. Wij zijn transparant, communiceren op een open wijze en denken positief. Het is onze manier om samen effectief aan de slag te gaan. 

 

  • Voorzitter: Tetske van Ossewaarde, Coach, Trainer, Learning & Development Manager and Specialist
  • Secretaris: Rohany Amat, Specialist Effectieve Bedrijfsvoering, Digitalisering en Verandering, Multidimensionaal Persoonlijke Begeleider.
  • Penningmeester: Alberto Boerleider, ondernemer ICT Suite BV, KDV Omi

Onze missie

Wij streven naar een toekomst waarin iedere jongere zich volledig kan ontplooien tot een evenwichtige volwassene, ongeacht zijn of haar achtergrond, het opleidingsniveau van zijn of haar ouders of hun financiële middelen.

Kom je kennismaken met ons?

Of wil je ontdekken of Act of Change bij je past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Training
Coaching
Netwerken