Skip to content

Over ons

Je doet het zelf en je hoeft het niet alleen …

Rachel en Eurdice, de programmamanagers en oprichters van Students Moving Forward, zijn opgegroeid in Amsterdam Zuidoost en herkennen zichzelf nog iedere dag in de jongeren die er wonen.

Al meer dan 10 jaar zetten zij zich in om die jongeren de kansen te geven die zij in hun jeugd zelf hebben gemist.. Door middel van de trainings- & coachingsprogramma’s laten zij studenten en young professionals ervaren dat er methoden  zijn die kunnen helpen om het gevoel van controle over het leven te ervaren en om het beste uit jezelf te halen.

Students Moving Forward is succesvol dankzij de waardevolle inzet van vrijwilligers en betrokken professionals. Zij investeren vrije tijd, aandacht en delen hun persoonlijk verhaal, en geven zo iets waardevol aan de studenten en young professionals.

Ons aanbod

- Ontwikkelen en verzorgen trainingen op maat. 
- Coaching individueel en via supervisie. 
- Ontwikkelen en coördineren van projecten voor- en door studenten en young professionals.

We zijn een stichting zonder winstoogmerk. 
De stichting is opgericht in 2009. 

Ons team

Tetske van Ossewaarde

Bestuurslid - Voorzitter

Act of Change deelnemers

Rohany Amat

Bestuurslid - Secretaris

Alberto Boerleider

Bestuurslid - Penningmeester

Cheronda Danny

Vrijwilliger - Backoffice

Onze keuzes

De kaders van onze keuzes.

Missie

Students Moving Forward streeft naar een toekomst waarin iedere jongere zich volledig kan ontplooien tot een evenwichtige volwassene, ongeacht zijn of haar achtergrond, het opleidingsniveau van zijn of haar ouders of hun financiële middelen.

Visie

Students Moving Forward wil een baken zijn voor jongeren, waardoor zij kunnen groeien, hun potentieel leren benutten om zich een plek te kunnen verwerven in de maatschappij.

Kerwaarden

De missie en visie hebben we vertaald in de volgende kernwaarden: de basisprincipes voor alles wat we doen. * Lef: doen wat tot nu niet mogelijk leek en grenzen verleggen. * Flexibiliteit: verder durven kijken dan wat er voor de hand ligt. * Aansluiten: iedereen is welkom, oprechte interesse in de ander geeft solidariteit en realiseert samenwerking. * Samenwerken: wij doen samen, hebben een positieve intentie, iedereen voelt zich geaccepteerd en gehoord.

Partners

NTI NLP

Grace Academie

Marc Bikeshop

Les Adu

Emerald

VSB Fonds

Fundatie Van den Santheuvel, Sobbe

MAEX

Jeugdlobbyisten Amsterdam Zuidoost

WePayPeople

 Onze partners zijn van onschatbare waarde voor Students Moving Forward. Zij ondersteunen ons niet alleen financieel, zij leveren ook inhoudelijke kennis en kunde voor onze programma’s.

Testimonial

Documenten

Students Moving Forward is zich bewust van haar verantwoordelijkheid. Om de kwaliteit van haar dienstverlening te borgen gelden de volgende protocollen: “Gedragsregels voor Jongerencoaches”, “De Regeling Ongewenste Omgangsvormen” en “de Klachtenprocedure”.

Students Moving Forward beschikt over de ANBI-status. 

Hier kunt u de Klachtenprocedure, de ANBI-vereisten en onze jaarverslagen downloaden.

Onze CROWDFUNDING is gestart!

Steun ons en doneer hier.

error: Content is protected !!