Skip to content

Sponsor Students Moving Forward via jouw online bestelling!

Wil je Students Moving Forward (SMF) sponsoren, zonder dat je zelf iets hiervan merkt? JA? Tof dat je mee doet! Dank je wel alvast. 

SMF heeft zich bij enkele website aangemeld voor affiliatie marketing. Als jij via  onderstaande link iets koopt dan ontvangt SMF commissie. In de link is namelijk ons ID opgenomen, zodat onze affiliatie partner weet aan wie ze geld moeten overmaken. Jij betaalt dezelfde prijs als je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd.

Hieronder vind je de links waarlangs jij online bestellingen kunt doen en tegelijk de stichting sponsort. Er is een link voor het bestellen van boeken via Managementboek. Én een tweede link voor overige bestellingen via Sponsorkliks. Denk het bestellen van jouw kantoorartikelen, kleding en nog veel meer.

Let op!
Zorg er wel voor dat je inlogt via de pagina van SMF en dat je zowel de pagina van SMF als de pagina waar jij je bestelling plaatst open laat staan totdat jouw bestelling volledig is afgerond. Het afsluiten van de pagina zorgt er voor dat wij geen donatie krijgen. Denk er ook aan om de link aan jouw favorieten toe te voegen, dan kan je het een volgende keer weer gebruiken!

Liefs Eurdice en Rachel
Deel gerust dit bericht met anderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

*

8 − 7 =

Onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van Students Moving Forward. Je ontvangt elk kwartaal onze nieuwsbrief met het laatste nieuws, hoogtepunten en vacatures.

De laatste berichten

Onze CROWDFUNDING is gestart!

Steun ons en doneer hier.

error: Content is protected !!