Act of Change 2021: 5 Mei tot en met 8 Mei

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Supervisie met onze helden

Together ….

we gain knowledge, work on skills and grow confidence. 

Ons motto bij Students Moving Forward! 

 

Ik lig op de bank te reflecteren op de tweede supervisie bijeenkomst die wij afgelopen maandag hebben gehad met de Jongerencoaches. Wat ben ik trots en blij om met deze groep young professionals te mogen samenwerken. Dat is het eerste dat ik even van de daken wil schreeuwen! 

 

Stuk voor stuk jonge dames en heren die met een eigen stijl, achtergrond en een bewogen hart (wekelijks en vrijwillig) met jongeren uit de wijk afspreken. Samen werken zij aan grote en kleine(re) doelen. Het belangrijkste doel van het project: dat de jongeren een goede overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs maken en ondersteunt worden bij het vinden van oplossingen voor dagelijkse uitdagingen. 

 

Tijdens de supervisie delen de coaches ervaringen en uitdagingen met ons en elkaar. De ene vertelt dat hij/zij de coachee heeft gestimuleerd om zich aan te melden bij een jongerenraad en de ander vertelt over zijn/haar uitdagingen om de coachee tot ander gedrag te bewegen. Ook zijn wij erg blij met de verschillende voorbeelden over de positieve samenwerking tussen coach en ouders. De supervisie bijeenkomsten geven ons de kans om bijvoorbeeld onze kennis over oplossingsgericht werken te delen en hen verder op weg te helpen in hun rol. Jongerencoach is een kans om te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Als HR professional kan ik alleen maar zeggen dat het stuk voor stuk professionals zijn die je binnen jouw bedrijf wil hebben, vanwege de leergierigheid en het lef dat zij laten zien. Wat ze doen in het dagelijks leven? Van rechten, finance tot aan social work. 

 

Ben je een young professional en geïnteresseerd om mee te doen? Ken je een jongere in Amsterdam (zuidoost) die graag coaching wil, schroom dan niet om mij dit te laten weten. Ik leg graag de verbinding. 

 

Rachel

Training
Coaching
Netwerken