Takysha

Ik ben Takysha, een 24 jarige, ambitieuze jonge vrouw in de bloei van haar leven. Ik studeer social work, aan de Hogeschool Inholland en dat doe ik met heel veel plezier. Los van alle lesstof leer ik ook veel over mezelf als individu, als vrouw. De ontwikkeling die ik heb doorgemaakt en nog steeds door maak, deel ik graag met een ander. Zo kan iemand iets van mij leren en ik iets van die persoon.

I’m all about growth. Je bent nooit uit geleerd en net wanneer je denkt dat je jezelf écht kent, kom je erachter dat dat helemaal niet zo is. En ik zit in een fase in mijn leven, waar veel goed gaat, maar waar ook veel verbetering is. En als je verandering/verbetering wil zien, dan begint dat bij jezelf. Ik had een grote spiegel nodig, om mezelf weer even humble te krijgen en terug naar stap één. Om mezelf de vraag te stellen “wie is Takysha ook alweer?”

Tijdens dit ontwikkelingsprogramma heb ik geleerd dat ik op mijn eigen kunnen en zijn moet vertrouwen. En dat de fout in sommige situaties niet altijd bij mezelf moet zoeken. Ik had de gewoonte om vaak boos te worden op mezelf, als iemand mij had gekwetst. Omdat ik het mezelf kwalijk nam dat ik iemand zoveel ruimte had gegeven. So I always forgive someone else, maar nooit mezelf. Een vorm van self sabotage. Ik ben erg gevoelig en soms werkt dat in mijn nadeel, maar nu weet ik dat ik niet boos moet worden op mezelf en ook niet perse op een ander. Mijn energy, mijn rust en gezondheid zijn goud. En boos zijn draagt daar niks goeds aan bij.

Sinds Act of Change heb ik mijn selflove terug gevonden en ook mijn zelfvertrouwen. Ik ben mij meer gaan focussen op wat IK wil en op wie IK ben. In plaats van hoe ik een ander kan pleasen. Ik ben weer begonnen met schrijven, met genieten. Ik ben weer begonnen met Takysha zijn.

#thisisme #actofchange #studenten #youngprofessionals #empowerment #youth #gelijkekansen #trainingen #nlp #coaching #netwerken #gainknowledge #developskills #21stcenturyskills #skills #growconfidence

Blijf op de hoogte van aankomende events en ontvang onze gratis brochure!

Blijf op de hoogte van aankomende events en ontvang onze gratis brochure!