Skip to content

Voor bedrijven

Met uw steun aan Students Moving Forward, draagt u eraan bij dat een jongere zich ontplooit tot een evenwichtige volwassene. Uw bijdrage maakt mogelijk dat jongeren skills ontwikkelen en die steun krijgen die zij nodig hebben om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. 

"TOGETHER ….WE GAIN KNOWLEDGE, WORK ON SKILLS AND GROW CONFIDENCE." is ons motto bij Students Moving Forward. De ervaring leert dat iedere betrokkene, deelnemer, vrijwilliger of professional bij onze onze trainingen groei ervaart.

Wat Students Moving Forward bedrijven te bieden heeft:

U kunt helpen bij het oplossen van een maatschappelijk probleem. Een probleem waarin jongeren het moeilijk vinden aansluiting te vinden op de arbeidsmarkt, waarin jongeren het ingewikkeld vinden om die vaardigheden aan te boren die noodzakelijk zijn voor persoonlijk succes en een probleem waarin er potentieel verloren gaat voor de arbeidsmarkt omdat deze mensen niet de juiste wegen weten te bewandelen. Met liefde en passie ontwikkelen wij steeds nieuwe trainingen, groot en klein die handvatten voor persoonlijk en zakelijk succes bieden. Uiteindelijk doet iedereen het zelf.

Onze Social Handprint

De Social Handprint is een instrument van MAEX waarmee de maatschappelijke impact van initiatieven en sociale ondernemingen op een visuele manier inzichtelijk wordt gemaakt. De Social Handprint is gebaseerd op de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Met behulp van de Social Handprint kan men in één oogopslag zien aan welke SDG’s Student Moving Forward bijdraagt. Daarnaast laat de Social Handprint per SDG zien met welke activiteiten en in welke mate een initiatief of sociale onderneming bijdraagt aan de desbetreffende SDG’s.

Sustainable Development Goals (SDG’s) waar wij voor staan:

  • SDG 10. Ongelijkheid verminderen
  • SDG 8. Waardig werk en economische groei
  • SDG 5. Gendergelijkheid

 

Doneren

Wij geloven sterk in partnerschappen en samenwerking en daarom bundelen wij graag onze krachten met organisaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

Doneren als organisatie heeft ook fiscale voordelen. Iedere bijdrage maakt voor ons verschil. Want voor het werk dat wij verrichten ontvangen we geen subsidies van de overheid. Dit betekent dat wij afhankelijk zijn van donaties en giften en ons werk alleen kunnen (blijven) doen dankzij donateurs, sponsoren, bedrijven en vermogensfondsen.

Bent u geïnteresseerd om met uw bedrijf mee te doen? Dan praten we graag over het vormgeven van een partnerschap dat bij u en ons past!

Onze CROWDFUNDING is gestart!

Steun ons en doneer hier.

error: Content is protected !!