Young Professional Network

Wij zijn op zoek naar jou

Onze community

Wij versterken al meer dan 10 jaar jongeren. Maar dat kunnen we niet zonder jou! Doe je met ons mee? Je kan op allerlei manieren een bijdrage aan onze missie leveren. Lees op deze pagina wat de mogelijkheden zijn. Together … we gain knowledge, develop skills and grow confidence

Zou jij een student of young professional willen coachen en versterken? Of voeg jij je graag als trainer bij onze Professional Community? Je kunt als coach of trainer een bijdrage leveren aan onze ambities en samen met de studenten en young professional werken aan hun persoonlijke en professionele skills. Kom met ons in gesprek en laat jouw contactgegevens achter.

Zou jij een brugklasser willen coachen en steunen om schoolsucces te behalen? Als jongerencoach kan jij een bijdrage leveren aan onze ambities en samen met onze brugklassers werken aan een succesvolle overstap van de basisschool naar de middelbare school.

Ben je op zoek naar een baan of stage? Via onze partners kan je ook meedoen aan events om jouw carrière te boosten en laagdrempelig kennis te maken met verschillende werkgevers.

Jongerencoach project 2021-2022 is financiëel mogelijk gemaakt door

Wat brugklassers zeggen

Mijn coach was altijd positief. Ik kon haar vertrouwen. Als ik haar nodig had stond ze voor me klaar. Ze heeft een goede invloed op mij. Ze heeft mij geleerd dat als het niet goed gaat is het ook goed.
Gertrude
Een coach is iemand die je steunt. Die altijd bereikbaar is. Mijn ervaring met mijn coach was gezellig, grappig, moeilijk. Mijn coach heeft mij leren plannen en meer actiever zijn en altijd voor je doelen gaan.
Daron
Voor mij betekent een coach vertrouwd, positief en behulpzaam. Hij heeft mij geholpen met mijn doelen bereiken en plannen. Wij hebben gepraat over leven, school en andere dingen.
Jahlani

Dit zeggen coaches

Stichting Students Moving Forward zet zich o.a. in op de ontwikkeling van jongeren die doorstromen naar het Voortgezet Onderwijs. Persoonlijk vond ik dit het zwaarste periode in mijn leven en ben ik blij dat ik als jongerencoach de jongeren kan bijstaan om de transitie zo moeiteloos mogelijk te maken. De relatie die ontstaat tussen coach en coachee stimuleert een veilige leeromgeving waar beiden met elkaar kunnen sparren, uitdagen en samen doorgroeien. Het is een mooie ervaring die ik niet snel zal vergeten en zeker ook aanbeveel.
Christian
Stichting Students Moving Forward heeft oog voor de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. In het coachingstraject staat niet alleen de persoonlijke begeleiding van de jongere centraal, maar ook die van de coach. Door mijn deelname als coach heb ik communicatieve vaardigheden opgedaan, geleerd hoe ik een vertrouwensband creëer en onderhoud, en meer zelfvertrouwen gekregen. SMF is een aanwinst voor onze maatschappij!
Sitsofe
Vacatures

Vacature Jongerenbegeleider

ZOMERVAKANTIE 2022 De Jongerenbegeleider bezorgt leerlingen van groep 8 een een leerzame en onvergetelijke zomervakantie. Dit ga je doen De Life Skills Academy is een intensieve

Lees verder »
Vacatures

Vacature Jongerencoach

Jouw rol De Jongerencoach helpt de brugklasser de verbinding te maken tussen de aangeleerde vaardigheden tijdens Life Skills Academy en situaties in de brugklas om

Lees verder »

Sitsofe (22) derde jaar student Rechten in Leiden, besloot vorig om een brugklasser te coachen. Bijna 4 jaar is zij actief als tutor op het Weekend College in Amsterdam Zuidoost. Altijd betrokken met de locale gemeente. Ze houdt van podcasts luisteren, dingen organiseren en bakken. Wanneer mensen ergens gepassioneerd over praten trekt dat haar aandacht. Op dit moment luistert ze naar een podcast over financiën “Goed met geld”. Sitsofe is leergierig en is hongerig naar meer kennis. Deze opgedane kennis wilt ze dan ook zoveel mogelijk delen met anderen.

Sitsofe - Jongerencoach

Blijf op de hoogte van aankomende events en ontvang onze gratis brochure!

Blijf op de hoogte van aankomende events en ontvang onze gratis brochure!