Ik ben een dochter en zusje en mede-eigenaar van de Bijlmer Bookstore. Tijdens Act of Change heb ik mijn studie psychologie afgerond. Ik ben rustig en heel gezellig wanneer me op mijn gemak voel.

Waardoor besloot je mee te doen aan Act of Change?

Nou de eerste keer dat ik hoorde over Act of Change klonk het leuk, maar ik dacht dat is niks voor mij 😅. Vier dagen weg gaan met een groep die ik nog niet ken. Hahaha! Nu, een jaar later zag ik het programma weer voorbij komen en toen dacht ik oké waarom niet. Ik doe mee en laat het op me af komen. Tijdens de vierdaagse training was ik aangenaam verrast door de positieve sfeer en dat iedereen de ruimte kreeg.

Wat heb je geleerd tijdens dit ontwikkelingsprogramma?

Ik heb vooral geleerd om meer van mij te laten horen en meer vertrouwen te hebben in mezelf en de keuzes die ik maak. Ik merk dat ik hierdoor nu veel meer onderneem. Ik heb zelfs een panelgesprek gemodereerd.

Waartoe heeft Act of Change jou gestimuleerd?

Door mijn studie psychologie weet ik veel over mensen en gedrag. Door Act of Change heb ik veel meer over mezelf geleerd. Act of Change heeft mij gestimuleerd om nog bewuster om te gaan met mezelf. Ik ben gaan oefenen met trots zijn op mezelf en het vieren van successen. Ook ben ik vaker dingen gaan doen die ik spannend vond.

Blijf op de hoogte van aankomende events en ontvang onze gratis brochure!

Blijf op de hoogte van aankomende events en ontvang onze gratis brochure!